Puff pastry, kataifi dough and Viennese strudel dough. These doughs are ideal for preparing sweet dishes as well as savory meals. The freshly frozen puff pastry has been produced by the company since 1980 and consists of 144 layers. The puff pastry is available with margarine as well as with butter. Kataifi dough gives your buffet, by its exceptional nature, a very special, delicious look.
exactly my taste
39100 Bolzano / Bozen (Italy)
Via Negrelli 16 Negrellistr.
info@kochbz.it
Tel. +39 0471 202 111
Fax +39 0471 500 464
Fax +39 0471 200 250
PEC: legalmail@kochbz.it
In relazione alla legge 4 agosto 2017, n. 124, art 1. Commi 125-129. Adempimento degli obblighi di trasparenza e pubblicità si evidenzia quanto segue:
Anno 2018: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a Euro 13.000,00.
Anno 2019: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a 26.900 Euro.
Anno 2020: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a 32.200,00 Euro.
Anno 2021: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della
legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a 9.250,00 Euro.
© Koch OHG • Mwst.Nr. IT 01035010212 | n. REA BZ – 96799 | Cap. Soc. € 500.000,00 i.v. | Privacy Policy | Cookie Policy