The freshly frozen egg pasta has been produced by Koch since 1982 and it is one of the company's top sellers. It is not only available with egg, but also with spinach or wholemeal flour to make your dishes even more special. We are also able to produce egg pasta without eggs. Since 2016, through the acquisition of the pasta company in Vicenza, , also pasta such as troffie, tagliolini, tagliatelle, spaghetti, rigatoni, pizzoccheri, penne made from whole wheat flour, classic penne, pappardelle, orecchiette, linguine, fusilli and farfalle are produced.
exactly my taste
39100 Bolzano / Bozen (Italy)
Via Negrelli 16 Negrellistr.
info@kochbz.it
Tel. +39 0471 202 111
Fax +39 0471 500 464
Fax +39 0471 200 250
PEC: legalmail@kochbz.it
In relazione alla legge 4 agosto 2017, n. 124, art 1. Commi 125-129. Adempimento degli obblighi di trasparenza e pubblicità si evidenzia quanto segue:
Anno 2018: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a Euro 13.000,00.
Anno 2019: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a 26.900 Euro.
Anno 2020: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a 32.200,00 Euro.
Anno 2021: Contributo da Provincia Autonoma di Bolzano ai sensi della
legge provinciale 13 febbraio 1997, n.4 , pari a 9.250,00 Euro.
© Koch OHG • Mwst.Nr. IT 01035010212 | n. REA BZ – 96799 | Cap. Soc. € 500.000,00 i.v. | Privacy Policy | Cookie Policy